Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyata gittiğini görmek

Rüyada ameliyata gittiğini görmek

Rüyada ameliyata gittiğini görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyata gittiğini gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Rüyada elinden ameliyat olmak hayaline kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada ameliyattan korkmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat eldiveni görmek aşama göstermeyeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada dizden ameliyat olmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil ameliyat elbisesi giymek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada annemin ameliyat olduğunu görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden ameliyat olmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments