Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ameliyat olduğunu görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, rızkın genişlemesine alamet eder.

Rüyada ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada ameliyatlı birini görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ameliyat gömleği giymek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diz ameliyatı olmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada ayağından ameliyat olmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments