Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ameliyat beklemek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine yorulur.

Rüyada yakınını ameliyat olmuş görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, şansının ve bahtının açılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ameliyatta öldüğünü görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ameliyatta görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak anne baba duaları alınacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek sürekli ağlamaklı olacağına, zenginliğinin süreceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments