Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında mısır görmek

Rüyada dalında mısır görmek

Rüyada dalında mısır görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında mısır gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada mısır dalı görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet eder.

Rüyada dalında mısır görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Rüyada süt mısırı toplamak hedeflere ulaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine alamet eder.

Rüyada mısır çorbası yemek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kazancın devamlı olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işarettir.

Rüyada mısır piramidi görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısırcı görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments