Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır piramidi görmek

Rüyada mısır piramidi görmek

Rüyada mısır piramidi görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, önemli atılımlar yapacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır piramidi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Rüyada mısır piramidi görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır piramitlerini görmek köşeye sıkıştıracağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada piramit görmek adaletin geleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada piramite girmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada piramit yapmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yeni bir yola gireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Rüyada piramitleri görmek beklenen mirasın alınacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır fabrikası görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğa ve neşeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments