Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt mısırı toplamak

Rüyada süt mısırı toplamak

Rüyada süt mısırı toplamak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süt mısırı toplamak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada süt mısır toplamak parasının üstüne para ekleyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süt mısırı toplamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada süt mısır görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, yalnız kalınacağına, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt mısırı yemek borçların gittikçe artacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kazancının katbekat artacağına işarettir.

Rüyada süt mısır yemek baht açıklığına ve şansın döneceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada taze mısır toplamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments