Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı okyanus görmek

Rüyada dalgalı okyanus görmek

Rüyada dalgalı okyanus görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, evlat sahibi olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı okyanus gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada dalgalı okyanus görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus dalgası görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük okyanus görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada okyanusa düşmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine yorulur.

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusda yüzdüğünü görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta balık tutmak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısmetin kapanacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta boğulmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments