Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta balık tutmak

Rüyada okyanusta balık tutmak

Rüyada okyanusta balık tutmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusta balık tutmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada okyanusta balık tutmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, verimliliğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus balığı görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus ve balık görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalettir.

Rüyada okyanusta balık görmek hasta ise iyileşeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek sıkıntı yükleneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusda balık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta köpek balığı görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada okyanus üzerinde yürümek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments