Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük okyanus görmek

Rüyada büyük okyanus görmek

Rüyada büyük okyanus görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük okyanus gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Rüyada büyük okyanus görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada okyanustan su içmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Rüyada okyanusta dalga görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Rüyada okyanus ve balık görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusa açılmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus yüzmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada okyanus dibini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments