Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı gemi görmek

Rüyada dalgalı gemi görmek

Rüyada dalgalı gemi görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada dalgalı gemi gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına inanılır.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek mal mülk sahibi olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada dalgalı gemi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments