Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde gemi görmek

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek tecrübelerini aktaracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, bereket ve huzur geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, insanları kandıracağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı gemi görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dalgalı deniz görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments