Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek

Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek

Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı yeşil deniz görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denize bakmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, destek göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz ve dalgalı deniz görmek umutsuzluk yaşanacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı deniz görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments