Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizden kaçmak

Rüyada dalgalı denizden kaçmak

Rüyada dalgalı denizden kaçmak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizden kaçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Rüyada dalgalı denizden kaçmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizi izlemek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada dalgalı bir denizde yüzmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hüsrana uğratacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments