Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, eşi ile arasının açılacağına, hatalarını düzelteceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok dalgalı bir deniz gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamaya çalışıp ona göre tavır belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, birikmiş parasının olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, içsel güvensizliklerinize, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments