Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hafif dalgalı deniz görmek

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek el üstünde tutulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada hafif dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada hafif deprem görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hafif kar yağdığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denize atlamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada dalgalı denizi izlemek gelirinin eksileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments