Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizi izlemek

Rüyada dalgalı denizi izlemek

Rüyada dalgalı denizi izlemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Rüyada dalgalı denizi izlemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada dalgalı denizi izlemek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz izlemek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi çok dalgalı görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada dalgalı deniz görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments