Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde gitmek

Rüyada dalgalı denizde gitmek

Rüyada dalgalı denizde gitmek çok hayırlı şeylere, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gitmek gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gitmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denize dalmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada dalgalı deniz görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denize bakmak olaylı günler geçireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işarettir.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kazançta zarar edeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada dalgalı köpüklü deniz görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments