Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada denizde tekneye binmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulur.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek o işi canlandıracağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski tekneye binmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sürat teknesine binmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada tekneye binmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments