Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde vapura binmek

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde vapura binmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada deniz vapuruna binmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış vapura binmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle vapura binmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece vapura binmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arabalı vapura binmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle vapura binmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başının ağrıyacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments