Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı deniz izlemek

Rüyada dalgalı deniz izlemek

Rüyada dalgalı deniz izlemek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, imkânların günden güne azalacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı deniz izlemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada dalgalı denizi izlemek ticari anlamda yön değiştireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz izlemek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kar ve dalgalı deniz görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kişinin kazancının artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments