Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve dalgalı deniz görmek

Rüyada kar ve dalgalı deniz görmek

Rüyada kar ve dalgalı deniz görmek konforundan da ödün vereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalettir.

Rüyada kar ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Rüyada kar ve dalgalı deniz görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Rüyada gece dalgalı deniz görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, aradaki buzların eritileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada dev dalgalı deniz görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet eder.

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments