Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat doktoru görmek

Rüyada ameliyat doktoru görmek

Rüyada ameliyat doktoru görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada ameliyat doktoru gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada ameliyat doktoru görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun doktor olduğunu görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktor gömleği giymek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorla konuşmak bilincin artacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada doktor yemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada doktorla kavga etmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments