Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun doktor olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun doktor olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun doktor olduğunu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, düşman malından yemeye, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun doktor olduğunu görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum doktor görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Rüyada kalp doktoruna gitmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet eder.

Rüyada doktor öldürmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktordan yardım almak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada genç doktor görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada doktoru öpmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kendisiyle övüneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet eder.

Rüyada doğum doktoruna gitmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments