Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla kavga etmek

Rüyada doktorla kavga etmek

Rüyada doktorla kavga etmek bir yandan cenaze olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada doktorla kavga etmek gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada doktorla kavga etmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hep yerinde sayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorla kavga ettiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktordan iğne yemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deli doktor görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, haberler alacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada yaşlı doktor görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada doktordan kaçmak rütbesinin artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok doktor görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments