Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla konuşmak

Rüyada doktorla konuşmak

Rüyada doktorla konuşmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zor durumda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dileklerin kabul olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işarettir.

Rüyada doktorla konuşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak evin kasasına giren gelirin artacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada doktorla telefonda konuşmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada doktorla konuşmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada doktordan reçete almak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın doktoruna gitmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Rüyada doktor sevgili görmek mutlulukların yarım kalacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada doktor forması giymek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments