Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde dalga görmek

Rüyada gölde dalga görmek

Rüyada gölde dalga görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada gölde dalga gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gölde dalga görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde dev dalga görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada dalgaya yakalanmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde dalga görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek deniz dalgası görmek günahtan temizlenmeye, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgaların arasında kalmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine alamet eder.

Rüyada dalganın içinde kalmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi ve dalga görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments