Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgada boğulmak

Rüyada dalgada boğulmak

Rüyada dalgada boğulmak bahtının güzelleşeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, olumsuz haberler alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dalgada boğulmak gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada dalgali denizde boğulmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgada boğulmak ailesi ile mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalarda boğulmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işarettir.

Rüyada dalganin içine girmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalettir.

Rüyada gülmek dalga geçmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize dalga görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments