Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan elma almak

Rüyada daldan elma almak

Rüyada daldan elma almak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada daldan elma almak gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Rüyada dalda elma görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada daldan elma toplamak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daldan elma almak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada daldan elma düşürmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada daldan elma koparmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada dalda armut görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet eder.

Rüyada suya dalmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments