Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya dalmak

Rüyada suya dalmak

Rüyada suya dalmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya dalmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada suya daldığını görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada temiz suya dalmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada suyun içine dalmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işarettir.

Rüyada derin suya dalmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada suya dalmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, güzel günler yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada havuz suyuna dalmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su altına dalmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Rüyada derin sulara dalmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, önemli işler yapacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments