Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan elma koparmak

Rüyada daldan elma koparmak

Rüyada daldan elma koparmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bahtının açık olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan elma koparmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Rüyada daldan elma almak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada daldan elma düşürmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada daldan elma toplamak dertlerin artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eve kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan elma koparmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalda elma görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Rüyada denize balıklama dalmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya dalmak yapılan çalışmaların heba olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments