Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan yeşil elma toplamak

Rüyada daldan yeşil elma toplamak

Rüyada daldan yeşil elma toplamak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada daldan elma toplamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisiyle övüneceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hasta olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplamak batıl amele, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Rüyada daldan elma koparmak acı veren durumların vuku bulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments