Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda elma görmek

Rüyada dalda elma görmek

Rüyada dalda elma görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada dalda elma gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada daldan elma düşürmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Rüyada daldan elma koparmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada daldan elma toplamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalda elma görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sorunlarının son bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada daldan elma almak ticaretinin açılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalda incir görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada dalda hurma görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments