Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda armut görmek

Rüyada dalda armut görmek

Rüyada dalda armut görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maneviyata yöneleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dalda armut gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada dalda armut görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan armut toplamak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak denize dalmak onlara değer vereceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil denize dalmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye dalmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalettir.

Rüyada dalda hurma görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dalda çilek görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada göle dalmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments