Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan ayva koparmak

Rüyada daldan ayva koparmak

Rüyada daldan ayva koparmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada daldan ayva koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dalda ayva görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada daldan ayva koparmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada daldan meyve toplamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalettir.

Rüyada ayva ve portakal görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine dalmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada iri ayva görmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ve ayva yemek hasretin ve özlemin biteceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments