Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri ayva görmek

Rüyada iri ayva görmek

Rüyada iri ayva görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada iri ayva gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada iri ayva görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı ayva toplamak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ayva yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada sarı ayva görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Rüyada olmamış ayva görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva yaprağı toplamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada sarı ayva yemek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacında ayva görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments