Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda ayva görmek

Rüyada dalda ayva görmek

Rüyada dalda ayva görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada dalda ayva gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Rüyada dalda ayva görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan ayva koparmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Rüyada yerden ayva toplamak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Rüyada dalından ayva koparıp yemek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada sarı ayva yemek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ağacında ayva görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, gelirinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada armut ve ayva görmek genç kimselere eğitim vereceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ham ayva görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments