Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan meyve toplamak

Rüyada daldan meyve toplamak

Rüyada daldan meyve toplamak başarı kaydedeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hakkını alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada daldan meyve toplamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dalda meyve görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada daldan meyve koparmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Rüyada daldan elma toplamak kızı olanların da gelin edeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada daldan erik toplamak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada daldan kiraz toplamak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada daldan ceviz toplamak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments