Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içine dalmak

Rüyada suyun içine dalmak

Rüyada suyun içine dalmak yüzüne kan geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada suyun içine dalmak gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Rüyada kirli suya dalmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya dalmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada berrak suya dalmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada su altına dalmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada suya daldığını görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içine dalmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada arabayla suya dalmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada havuz suyuna dalmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments