Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda meyve görmek

Rüyada dalda meyve görmek

Rüyada dalda meyve görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yolunun hep açık olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalda meyve gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada dalda meyve görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada daldan meyve toplamak çareye ve çözüme ulaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada daldan meyve koparmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, herkesin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan fındık toplamak sağlığından ve ağız tadından olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Rüyada daldan kiraz toplamak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dalda armut görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, emellere ulaşılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dalda yeşil erik görmek hastalıklarının azalacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içine dalmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments