Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda yeşil erik görmek

Rüyada dalda yeşil erik görmek

Rüyada dalda yeşil erik görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada dalda yeşil erik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Rüyada dalda yeşil erik görmek birçok iş kapısının açılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan erik yemek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada daldan erik toplamak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada daldan erik koparmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret eder.

Rüyada daldan erik koparıp yemek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dalda erik görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments