Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan meyve koparmak

Rüyada daldan meyve koparmak

Rüyada daldan meyve koparmak verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, itibar göreceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Rüyada daldan meyve koparmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada daldan meyve koparmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada daldan meyve toplamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalda meyve görmek bereketin artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzun dibine dalmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada daldan domates toplamak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize dip dalmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, işlere nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize tüple dalmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada daldan armut toplamak tecrübelerini aktaracağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, rızkının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments