Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda hurma görmek

Rüyada dalda hurma görmek

Rüyada dalda hurma görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, nimetin çoğalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalda hurma gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada dalda hurma görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada dalda çilek görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Rüyada berrak denize dalmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ömür boyu başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada dalda incir görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Rüyada daldan şeftali koparmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada daldan armut toplamak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada denize dalmak yüzmek işinden ve parasından olacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalda sallanmak azap çektiğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments