Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda incir görmek

Rüyada dalda incir görmek

Rüyada dalda incir görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dalda incir gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada daldan incir koparmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalda incir görmek imkânlarını kaybedeceğine, işlerin kara geçeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada daldan incir yemek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalda armut görmek hayatının da düzene gireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak elindekileri kaybedeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dalmak yüzmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada daldan kiraz yemek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada suda dalmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments