Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce oturduğu evi görmek

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada daha önce oturduğu evi gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, evleneceğinize, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada daha önce ölen birinin öldüğünü görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments