Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce oturduğun evi görmek

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, günahlara, bekar ise evleneceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada daha önce oturduğun evi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölen birinin öldüğünü görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments