Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha büyük bir eve taşınmak

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, amaçlarını yerine getireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulur.

Rüyada kendini daha güzel görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments