Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan uçmak

Rüyada dağdan uçmak

Rüyada dağdan uçmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada dağdan uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada dağdan uçmak her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada dağların üstünde uçmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada dağlarda uçmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların üzerinden uçmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı uçmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada dağların üstünden uçmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evinin çatısı uçmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yükselerek uçmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments