Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan aşağı uçmak

Rüyada dağdan aşağı uçmak

Rüyada dağdan aşağı uçmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, ekmek bulamayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada dağdan aşağı uçmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, insanların afiyet bulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulur.

Rüyada aşağı uçmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bedeninin şifa bulacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada baş aşağı uçmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına alamet eder.

Rüyada aşağıya doğru uçmak kötü duygularını yeneceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments