Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlarda uçmak

Rüyada dağlarda uçmak

Rüyada dağlarda uçmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ticarete adım atacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret eder.

Rüyada dağlarda uçmak gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada dağdan uçmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı uçmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, iyiliğe kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünde uçmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada dağların üzerinden uçmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, hayatın pahalılaşmasına, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağlarda uçmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünden uçmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin afiyette kalacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünden uçmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada balonla uçmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments