Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dağ arasında olmak

Rüyada iki dağ arasında olmak

Rüyada iki dağ arasında olmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işi ile gündeme geleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki dağ arasında olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada iki dağ arasında kalmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada iki dağ arasından geçmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının devamlı olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada iki dağ arasında olmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dağların arasında yürümek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret eder.

Rüyada dağların arasında deniz görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dağların arasında kalmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada kalabalık arasında yürümek insanların afiyet bulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada atların arasında kalmak kendine geleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments